Menu

Bastet ekzotike

Bastet ekzotike

Bastet ekzotike

Bastvënësit ekzotikë vendosin baste me kuaj të shumtë në një bast të vetëm. kështu që ku lejoni që të përfitoni një potencial më të lartë fitimi. Por gjithsesi këto baste janë shumë më të vështira se sa bastet e thjeshta. Mos ngurroni të bashkoheni me këto baste pasi ju të keni fituar eksperiencë e duhur.

1)Ekzakt– Në këtë bast ju bashkoheni duke vendosur se kuajt tuaj do të renditen të parët ose të dytët. Nëse ju vendosni bast për kuajt 3 dhe 5, do të arrini të fitoni vetëm nëse kali 3 del i pari dhe 5 i dyti. Këto lloj bastesh janë shumë të populluara dhe kanë mbështettë madhe. Njëkohësisht, ju do të fitoni bastin tuaj dhe në rastet kur të dy kujat vijnë në dy vendet e para. Por, një bast i saktë mbi kuajt që ju zgjidhni do të sjellë më shumë fitime për ju.

2)Quniella– Në bastin quinella, ju vendosni se kuajt që ju keni zgjedhur do të renditen të parët dhe të dytët, duke mos përcaktuar se cili prej tyre. Në këtë rast ju do të fitoni bastin tuaj, nëse renditja e kuajve që ju keni zgjedhur është e tillë. Nuk duhet të përcaktohet se cili prej tyre do të jetë i pari apo i dyti, kjo nuk ka rëndësi. Rëndësi ka që ju me bastin tuaj të qëlloni në shenjë. Dallimi midis bastit quinella dhe ekzakt është se ju vërtet fitoni prej kuajve që zgjidhni në vendin e parë dhe të dytë por shuma që ju fitoni prej tyre është ndryshe. në bastin tuaj ju do të fitoni më pak nëse zgjidhni quinella dhe më shumë në bastet ekzakt. Në rast se basti tuaj do të jetë nga sistemi ekzakt ju do të keni mundësi të fitoni në raportin 1/2, ndërsa qunellia ka një raport fitimi 1/1.

3)Trifecta– Ju vendosni bast për tre kuaj dhe renditja e tyre duhet të jetë e saktë, në rendin e parë të dytë dhe të tretë. Nëse ju vendosni bast për kalin e 2, 3, 6 do të fitoni vetëm nëse renditja e tyre është e tillë pra kali 2 del i pari, 3 i dyti dhe 6 i treti. Ju gjithashtu do të vendosni bast që tre kuajt që ju zgjidhni të vijnë sipas një renditjeje. Ka shumë kombinime në këtë lloj basti kështu që ju do të keni mundësi që të zgjidhni mes atyre që vlerësoni më shumë.

4) Superfecta– Ju vendosni bast për 4 kuaj të cilët do të përfundojnë i pari, i dyti, i treti dhe i katërti. Ky bast ka një kosto më të lartë, dhe kjo e bën atë më shumë tërheqëse për shumë bastvënës.

Këto baste janë pak të avancuara për fillestarët dhe kërkojnë një kohë specifike për të mësuar më shumë prej tyre dhe për të bërë një bast sa më të suksesshëm. Gjithsesi, progresi do të vijë hap pas hapi dhe ju do të keni mundësinë që të përfitoni dhe prej kësaj kategorie basti dhe të fitoni më shumë.

Cfarë duhet të dini kur të vendosni bast-in tuaj ?  

Gjithsesi, kështu që ju pasi vendosni se cfarë basti do të vendosni dhe jeni në djeni të asaj që jeni duke kërkuar. Është koha që të vendosni bastin tuaj.

Nëse jeni vetë në pistën e lojës, është mirë që ju të përdorni si tregues vetëm njerëzit. Treguesit automatikë kanë linja të mëdha, dhe ju rrezikoni që basti tuaj të jetë jo i suksesshëm. Treguesit njerëzorë janë të shpejta, të sakta dhe miqësore që basti tuaj të jetë i sigurt dhe që ju të jeni shumë më pranë fitores.

Në këtë mënyrë ju jeni gati për të fituar. Loja ka një rritëm të shpejtë dhe zhvillimet e saj janë të shumta dhe të cilat do të ndikojnë në bastin tuaj.

Në një bast me kuaj ju duhet të jeni shum më aktivë në lojën tuaj dhe duhet ta ndiqni vazhdimisht ecurinë e saj. Në këtë mënyrë do të keni mundësi që dhe loja tuaj të jetë e tillë që të siguroni bastin.

Ka disa tregues të cilat do të ndihmojnë ndjeshëm dhe që do të shërbenjë si një sinjalizim i mirë për ju:

-Pista ku është duke u zhvilluar gara, gjithashtu e rëndsishme është të dish dhe numëri i garës që është duke u zhvilluar.

-Shuma e bastit që ju keni zgjedhur të luani.

-Lloji i bastit që këni zgjedhur për të luajtur.

-Numëri i kalit që ju keni zgjedhur për të vendosur bast.

Këto faktorë do e bëjnë lojën tuaj që të jetë më e drejtë dhe në të njëjtën kohë ju do të jeni më të kthjellët se basti tuaj është në rrugën e duhur drejt fitores dhe ju do të triumfoni.

Lajmet përkatëse