Menu

Bastet në NBA: Faktorët që ndikojnë në rezultat

Bastet në NBA: Faktorët që ndikojnë në rezultat

Bastet në NBA: Faktorët që ndikojnë në rezultat

Në këtë artikull do të përqëndrohemi në bastet bë basketboll. Si ju të krijoni një mundësi më mirë për veten tuaj dhe si të krijoni një biletë të suksesshme. Do të njihni më shumë se si të vendosni baste për një ekip apo dhe për një lojtar të vetëm duke përdorur atë informacion që ju gëzoni.

Cfarë të ndjekim ?

Basti është nj proces i gjatë dhe që kërkon kohë, njëkohësisht është shumë personal. Gjithsecili ka atë mënyrë dhe përdor ato informacione që ai i konsideron të rëndësishme. Është proces i cili për shumë bastvënës është i njejti, ata bazohen në ato të dhëna standarte si gjendja e lojtarit apo dhe rëndësia e turnamentit dhe më pas shkojnë me bastin e tyre. Por, tashmë e gjithë kjo duhet të ketë një vlerësim ndryshe. Mendoj se cdo bastvënës duhet të bëjë më shumë se kaq për të vendosur bastin e tij dhe informacioni që ai shfrytëzon për bastin e tij duhet të jetë i azhornuar më m lajmet më të fundit.

Rjetet sociale dhe bastet

Sot bota sociale është bërë akoma më e prekshme me anë të rjeteve sociale. Secili prej nesh ka një llogari të tijën në një prej tyre dhe shpenzon një kohë të konsiderueshme në të, duke u njohur me të rejat më të fundit. Rrjetet sociale ju nuk mund t’i përdorni vetëm duke u njohur me lajmet  e basketbollit, por është e rëndësishme që në to të ndiqni dhe profilet e secilit lojtar.

Lojatrët në to shprehin më shumë dhe ju mund të kuptoni më shumë si nën reshta ashtu dhe drejtpërdrejt. Gjendja e tyre emocionale tashmë është më e lehtë për tu njohur dhe është një faktor i rëndësishëm në bastin tuaj. Duke e përdorur në favorin tuaj këtë informacion atëherë dhe ju e keni më të thjeshtë për sukses në bastin tuaj.

Profilet që ju mund të ndiqni janë të ndryshme dhe varet prej ekipeve që ju vendosni në skedinë apo dhe ekipit që ju bëni tifo. Gjithsesi, ka disa profile universale të cilat do të japin informacionin e nevojshëm, dhe këto janë faqet e komentatorëve ose e atyre tifozëve të cilat bëjnë një resume të plotë përpara ndeshjes.

Gjetja e informacionit

Ka dicka që duhet të diferencojë bastin tuaj dhe ju duhet të tregoheni më të kujdesshëm me të gjithë informacionin që ju zotëroni. Ndoshta është dicka që ju e keni vrejtur ose një teori konspirative që qarkullon por që ka dhënë disa shkaqe të arsyeshme. Pra, në qoftë se ju keni parë që shumë prej skuadrave dhe pse mund të kenë disa fitore radhazi ka dicka që nuk shkon me to në fushën e Oklahoma, atëherë vendosni bast kundër tyre. Dhe pse nuk është një informacion ose një statistikë është dicka më shumë mistike pse jo mos ndiqni këtë mënyrë basti për të pasur ndoshta një biletë fituese.

Burimet e informacionit

Duke e ditur se ju duhet të shfrytëzoni vetëm ato informacione të cilat vijnë nga burime zyrtare, e bëni bastin tuaj në një nivel tjetër besueshmërie dhe krijoni më shumë shasne për tu kualifikuar fitues. Është e rëndësishme për ju që të përqëndroheni vetëm në burimet zyrtare duke mos rënë pre e atyre të cilat qarkullojnë përpara ndeshjes. Është një faktor i rëndësishëm për ju që të mos bini pre e mashtrimeve, por ka dhe dicka kontradiktore me atë cka folem më lart. Në qoftë se qarkullon një informacion dhe  ju besoni në të duke parë statistikat bashkohuni dhe ju në këtë bast.

Lajmet përkatëse