Menu

Pasiguria dhe bastet: Cfarë do të na mësojë drafti i NBA ?

Pasiguria dhe bastet: Cfarë do të na mësojë drafti i NBA ?

Pasiguria dhe bastet: Cfarë do të na mësojë drafti i NBA ?

Drafti i NBA pasqyron mundësinë që klubet individuale u bashkangjiten prespektivave individuale të basketbollistave. Sa efektivë janë ekspertët në këtë disiplinë ? Kur dështojnë ? Cfarë mund të mësojnë bastvënësit nga parashikimi i atyre të cilët kanë informacion më shumë dhe kanë mundësinë e një parashikimi më të saktë.

Ndryshe nga bastet tradicionale dhe ato handikapë të cilët janë tradicionale, këto baste konsiderohen si e ardhmja. Megjithatë, nuk është se ka një ndryshim më të madh se bastet e tjera klasike.

Ashtu si në zgjedhjen e ekipit dhe përzgjedhja e lojtarit ka të bëjë me probabilitetin. Me miliona dollarë në lojë një zgjedhje e mirë do të ju bëjë ju një prej fituesve dhe do të riafirmojë dhe një herë suksesin tuaj në bastet sportive.

Klubet e NBA kanë në përbërje të tyre një numër të konsiderueshëm ekspertësh të cilët bëjnë vlerësimin për lojtarët e NBA. Për ta bërë këtë në mënyrën më të mirë të mundshme ata e bëjnë duke u konsultuar me të gjithë informacionin e mundshëm që qarkullon në lidhje me një lojtar.

Si vlerësohen ekspertët ?

Të dhënat që ata marrin parasysh janë zyrtare dhe kryesisht mbështetn dhe në vlerën aktuale të cdo lojtari, ndoshta kjo mënyra jo më e mirë për të bërë një analizë dhe për të dhënë mundësi por që ndihmon gjithashtu cdo bastvënës në lojën e tij.

E gjithë analiza e ekspertëve nuk duhet nënvlerësuar aspak sepse është një mundëi e vërtetë për tu njohur më mirë dhe për të parë nga afër se cfarë vërtet ofrohet për ju.

Sidoqoftë, vetë bastet sportive nuk kanë siguri të plotë. Por, duke zotëruar informacion ju do të keni mundësi të zotëroni dhe bastet sportive.

Pse është kaq e vështirë të hartosh drafte ?

Duke e ditur se klubet e NBA po investojnë me miliona euro në hartimin e drafeteve. Pse është kaq e vështirë që të hartosh drafte?

E gjitha ka të bëjë se sporti i basketbollit është shumë i paparashikueshëm, ku cdo faktor mund të ndikojë në lojën e lojtarëve dhe të ekipit në tërësi. Është e vështirë dhe e pamundur që të përfshish në draft dhe disa faktorë që nuk njiheshin dhe që përfshihen rrugës. Është e vështirë të bësh parashikimin e dëmtimeve që pësojnë lojtarët, si do të ambjentohën ata me fushën e sportit e të tjera si këto.

Sa më shumë variabla që marrim është shumë më e vështirë që të kalkulohet një informacion i dobishëm.

Periudhë e gjatë kohore

Duke qënë se është një periudhë e gjatë koha e zhvillimit të të gjithë kampionatit, informacioni do të ndryshojë shpesh herë dhe do të përfshihen në të privilegjaurit ekipe të ndryshme nga ato që keni parë në fillim. Ritmi i lojës dhe vazhdueshmëria e saj ndryshon thelbësisht të gjithë parashikimin fillestar dhe do të duhet që ju të update shpesh herë me njoftimet dhe informacionet më të fundit.

Në qoftë se në fillimin është specifikuar një lojtar, loja mund të ketë sjellë ndryshime dhe do të ketë një tjetër klasifikim. Është mirë që të ndiqni vazhdimisht draftet dhe do të keni mundësi të krijoni një bast të suksesshëm.

Lajmet përkatëse