Menu

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët

A ju pëlqen të vendsoni bast për ngjarje të cilat nuk janë të në rëndësie të vecantë dhe cilësohen si evente të vogla ? Gjithsesi, ndeshja jo gjithmonë del sipas parashikimit paraprak që ne kemi bërë, por sot nuk është një problem sepse tashmë ju mund të vendosni bast dhe përgjatë zhvillimit të ndeshjes. Përvecse mundësisë që ju keni për të vendosur bastin ju do të njiheni dhe me koeficientët të cilët janë shumë më tepër interesantë se ata të basteve paraprake. Le të njihemi më shumë me mundësitë e bastit, në rastin kur favoriti humbet dhe ju duhet të vendosni një bast tjetër.

Ndiqni ecurinë e ndeshjes

Rregulli kryesor në bastet e drejtpërdrejta është që ju të ndiqni vazhdimisht ecurinë e ndeshjes ose dhe statistikat që dalin prej zhvillimit. Në këtë mënyrë kur ju të keni një pasqyrë të qartë të asaj që është duke u zhvilluar do e kni shumë më të thjeshtë për të vendosur bastin tuaj. Mënyra më e mirë është që ju ta shihni ndeshjen live me syrin e një spektatori të paanshëm, por kjo është e pamundur për më shumë kur është duke luajtur ekipi juaj i zemrës. Por ekziston një këshillë në këtë rast e cila mund të ndihmojë e cila është që duhet të shmangni bastin në këtë rast. Sidoqoftë, për një vizion më të qartë dhe të paanshëm ju mund të shihni dhe statistikat të cilat dalin prej ndeshjeve dhe do e keni më të lehtë që të vendosni bastin tuaj duke u mbështetur në to.

Favoriti humbet

Ndeshja filloi dhe ekipi që ju kishit përfshirë në baste humbet, po tani ? Tashmë ju e keni mundësinë që të vendosni dhe një ndeshje tjetër në biletën tuaj, por është në dorën tuaj të vendosni nëse është koha e duhur dhe nëse mund të përfshini në bastin tuaj këtë. Ju mund të hutoheni lehtë dhe të humbsini, por është e rëndësishme që të mos bëni një ndërthurje të bastit të parë me atë të drejtpërdrejtë, jepini më shumë kohë lojës dhe vetes për të vendosur bastin tuaj.

Nëse parashikimi thyhet në minutat e para të nisjes së ndëshjes, mos u ngut por prit. Sigurisht, koeficientët do të rriten menjëherë, por vlera e tyre nuk është shumë interesante dhe aq më tepër ju ende nuk e keni parë të gjithë performancën e mjaftueshme për të vendosur një bast të sigurt. Pasi, disa miutash ju do të jeni më të qartë për vijueshmërinë e ndeshjes dhe mund të vendsoni bastin tuaj, duke gjykuar nëse favoriti mund të kthejë rezultatin apo jo. Mundësi e mirë është të njiheni gjithashtu dhe me statistikat e ndeshjes.

Ne e dimë këtë dhe nga statistikat si psh: posedimi i topit, goditjet e këndit, gjuajtet drejt portës etj. Nëse gjithacka po shkon sipas parashikimeve paraprake dhe klubi favorit ka më shumë probabilitet atëherë shkoni me bastin tuaj drejt tij.

Ekuivalenti i bastit mund të jenë dhe baste të tjera si psh: goditjet nga këndi apo dhe presioni që ushtrojnë. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të përdorni të gjitha statistikat e nxjera dhe të vendosni bastin më të favorshëm në bazë të tyre.

Koha mbaron

Nëse ndeshja është në minutat e fundit të zhvillimit dhe ekipi tuaj favorit ende nuk ka shënuar gol atëherë, e gjithë loja do të përqëndrohet në sulm dhe mbrojta gjithashtu do të marrë më shumë epërsi duke rritur presionin ndaj kundërshtarit. Në këtë pikë të lojës nuk ka më interes për humbje apo fitore e gjitha është një lojë e fortë që do të zhvillohet.

Në këtë pikë të lojës ju mund ta shfrytëzoni duke vendosur bast për një gol, dhe koeficientët janë vërtet interesantë. Kështu që ju i krijoni mundësi vetes të fitoni sepse vetë rritmi i lojës është i tillë ku një gol është i garantuar, ose nga presioni i sulmit ose nga dobësimi i mbrojtjes.


melbet Portugal

Lajmet përkatëse