Menu

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola

Të gjithë bastvënësit vendosin bast dhe presin me padurim dhe ankth rezultatin e ndeshjes. Në momentin e ndeshjes ata presin dhe shohin ndeshjen me emocione të forta. Në këtë mënyrë rritet dhe trysnia dhe presioni i tyre përsa i përket lojës.

Shpesh jeni lodhur nga bastet e rregullta për fituesit e ndeshjes. Për fat të mirë kompanitë e basteve sot ofrojnë shumë mundësi dhe ju keni shanse për të zgjedhur më shumë. Shumë prej tyre injorojnë rezultatin përfundimtar në bastin e tyre, dhe ndjekin në  disa prej basteve që janë të ndërmjetme. Këto janë dhe mundësitë që mund të përfshish se në ndeshje do të ketë  shumë gola në pjesën e dytë apo të parë. Kjo është një mundësi shumë e mirë dhe ju duhet ta keni si një mundësi basti në biletën tuaj.

Llojet e basteve në kohën e golit

Në bastetbet.com do të keni mundësi të gjeni disa prej kompanive të basteve të cilat ofrojnë mundësi të mira për ju dhe që krijonë shanse të larta. Ky lloj basti ka të bëjë me kohën kur kryhet basti, pra ju mund të zgjidhni të bashkoheni me bastin tuaj në pjesën e parë apo të dytë.

Gol i shpejtë- është një bast për një gol në minutat e para. Në këtë bast ju vendosni bast për një gol në minutat e para dhe në këtë mënyrë goli duhet të shënohet në minutat e para të lojës. Koeficientët për këtë bast janë kryesisht 1,8 në të dy rastet dhe ka po nuk ka gol.

Gol i vonë- Në këtë rast bati duhet të rezultojë me një gol në minuta më të vonta pra të ketë një gol në minuta nga 71 e më pas deri në përfundim të ndeshjes. Koeficienti është pak a shumë i njejtë me atë të golit të shpejtë dhe e gjitha që duhet të bëni është të vendosni vetëm për më shumë gola apo më pak.

Gjysma me shumicë e golave- në këtë rast bastvënësit do të vendosni se cila gjysëm do t ketë më shumë gola. Bastshkruesit ofrojnë 3 mundësi në këtë bast, më shumë gola në pjesën e parë më shumë në pjesën e dytë apo një numër i barabartë në të dy pjesët. Koeficientët janë variabël dhe ju mjafton të njiheni me ta në kompaninë që ju vendosni bast.

Kur do shënohen më shum gola ?

Kryesisht të gjitha statistikat të cilat janë krijuar dhe përpiluar tregojnë se në pjesën e dytë të lojës shënohet më shumë, gjithsesi kjo është një përceptim gjithashtu dhe i tifozëve.

Në Euro 2016 e provoi më së miri këtë fakt ku shumica e golave u shënuan në pjesën e dytë. Në këtë turne u shënuan 108 gola në 51 ndeshje. Ku prej tyre u shënuan 62 gola në pjesën e dytë dhe pjesa tjetër në të parën.

A është e rëndësishme të vendosni bast për gol në pjesën e dytë?

Sic e tregojnë dhe statistikat dhe të gjitha rezultatet e deri tanishme shihet sa ka një favor më shumë në qoftë se ju vendosni bast për gol në pjesën e dytë. Gjithsesi, loja e futbollit nuk parashikohet kaq thjeshtë dhe nuk ndjek një grafik të caktuar. Ju duhet të jeni të kujdeshëm në bast dhe në këtë mënyrë do të jeni në gjendje të vendosni bastin e duhur.

Lajmet përkatëse