Menu

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?

Pse futbolli është sporti që ka ndikimin më ta mdh dhe mbështetjen më të madhe? Është një përgjigje që gjendet thjeshtë dhe që shumë prej jush e lidhin direkt me fitimet dhe mundësinë e mirë të basteve që ofron ky sport. Njerëzit gjithashtu mbështesin dhe paparashikueshmërinë që ka ky sport dhe mundëisnë që ofron për sukses.

Nga ana tjetër paparashikueshmëria e bën të vështirë faktin e vendosjes së një basti të sigurt dhe në këtë mënyrë është e vështirë për të gjithë bastvënësit të bashkohen në të. Asgjë nuk ka siguri në futboll dhe ekipet më të mëdha mund të humbasin lehtësisht nga ekipe të cilat kanë një mbështetje më të vogël.

Gjithsesi, faktori i paparshikueshmërisë mund të jetë një arsye më shumë se pse bastvënësit e zgjedhin këtë sport në bastin e tyre duke fituar më shumë emocione dhe duke u argëtuar më shumë.

Nuk është e lehtë, megjithatë ka shumë rezultate të tilla të cilat ndikojnë në lojën tonë.  Ka raste kur është mirë të vendosësh një bast për të huaj dhe të vendosësh një bast për favorit.

Në këtë artikull do të japim dy rregulla të arta të cilat do të ndihmojnë bastin tuaj në këtë rast.

Dy rregullat e arta

Mund të presim rezultate të cuditshme në cdo moment. Suprizat janë shumë të zakonshme në cdo sport dhe mbi të gjitha në futboll. Pavarësisht se cdo bastvënës mendon se do të vendosë bast për të huaj. Kjo nuk është nj ide e duhur. Gjithmonë duhet të mendoni me llogjikë në bastin tuaj dhe jo të veproni me zemër.

-Asnjëherë mos vendosni bast për të huaj

Në cdo bast që ju vendosni duhet të ndiqni gjithmonë një llogjikë të ftohtë dhe të tregoheni të arsyeshëm mbi të gjitha. Fakti që rezultati është i paparashikueshëm nuk shërben si një arsye më shumë. Ju duhet të siguroheni që keni zgjedhur kohën e duhur që keni vendosur bastin tuaj. Në të kundërt thjesht do të humbisni paratë tuaja.

Nuk ka një formulë magjike se si ju mund të vendosni bastin tuaj. Ju duhet të analizoni të du ekipet në mënyrë të vazhdueshme, dhe të zbuloni se si do të shkojnë ndeshjet vazhdimisht. Është e rëndësishme që përvecse këtyre të merrni parasysh cdo faktor tjetër që ndikon në bastin tuaj. Kjo është mënyra më e mirë që ju të bëni një parahikim dhe të asaj që është e vështirë të parashikohet.

-Merrni parasysh të gjitha variablat që ndikojnë në lojën tuaj

Ju mund të hidhni një vështrim të shpejtë dhe të shihni se si ndikon ajo në bastin tuaj. Ju duhet të jenei të gatshëm për të parë të gjitha ato ndryshime që ndikojnë. Këto dy rregulla të arta janë ato që do të ndihmojnë lojën tuaj dhe do të ndryshojnë rrënjësisht mënyrën e të vendosurit bast.

Lajmet përkatëse