Menu

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?

Bastet në ndeshjet sportive janë më të popullarizuara se kurrë. Bastshkuresit zakonisht ofrojnë shumë mundësi bastesh të drejtpërdrejta gjatë gjithë kohës. Për shkak të rritmit të lojës dhe shpejtësisë së zhvillimit të saj bastet e drejtpërdrejta ju japin më shumë mundësi zgjedhjesh. Si mund të përfitojmë nga basti i drejtpërdrejtë dhe si të zgjedhim, janë dy pyetjet që do të gjeni një shpejgim në këtë artikull.

Cfarë është basti i drejtpërdrejtë ?

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?

Bastet e drejtpërdrejta ose të njohura ndryshe dhe si bastet live ju referohen basteve të cilat vendosen gjatë një ndeshjeje në zhvillimin e saj domethënë gjatë lojës. Kjo mundësi tashmë nuk është një gjë e re por është një mundësi që ju ofrohet të gjithë bastvënësve. Bastet e drejtpërdrejta janë ofruar nga bastshkuresit shumë kohë para se ne të kishim mundësinë që të vendsonim baste në internet, që prej vitit 1990 ato tashmë janë të mundura dhe konsiderohen si një mundësi e mirë. Që prej asaj kohe oferta që na mundësojnë bastshkruesit është ndryshuar ndjeshëm dhe përmirësuar goxha, duke ofruar shumë mundësi bast njejt si në bastet paraprake.

Si funksionojnë bastet e drejtpërdrejta ?

Shpejtësi që po zhvillohen sportet jo vetëm futbolli po i con të gjithë bastvënësit që të përqëndrohen më shumë në bastet e drejtpërdrejta se sa në bastet paraprake. Të dhenat janë pika kyce që ne kemi për vendosjen e një basti dhe këto janë më të plota gjatë zhvillimit të ndeshjes drejtpërdrejt.

Nëse ende nuk keni rastisur të shihni një bast të drejtpërdrejtë, atëhere ju keni mundësinë dhe i shihni ato dhe gjatë trasmetimit të ndeshjes. Shpesh ato trasmetohen në ekrnan dhe ju keni mundësinë që të njiheni me to. Megjithëse mund të ketë disa vonesa në trasmetim televiziv, bastshkruesit janë me të shpejtë në ndryshimet dhe ky ndryshim reflektohet në kohë reale shkak është sepse përdor më së miri të dhënat.

Këto të dhëna përpunohen nga persona të sepecializuar dhe nga programe kompjuterike të cilat shkojnë në kohë rekord nga fusha e lojës në zyrat e bastshkuresit. Të gjitha mundësitë e ofruara nga bastshkruesi janë reale dhe pa asnjë lloj vonese. Në varësi të kujt vini bast, të dhënat përpunohen përsëri për të nxjerë një koeficient sa më të vertët dhe të mos ketë “mashtrime” në bastin tuaj.

Pavarësisht të gjithë teknologjisë së përdorur ende nuk është e mundur që “mashtrimi” të jetë zhdukur plotësisht. Në këto momente bastvënësit tërhiqen dhe nuk vendosin bast për ndeshjen që po luhet. Kjo ndodh pasi është zhvilluar një ngjarje e madhe si një karton i kuq apo dhe një zënkë mes lojtarëve. Në këto momente ndryn bastshkruesi për të ofruar dhe për të përllogaritur dhe një herë të gjithë koeficientët.

Filloni me bazat

Lojtarët e basteve pëlqëjnë bastet e drejtpërdrejta për shumë arsye të ndryshme. Ajo u dhuron të gjithë bastvënësve më shumë emocione gjatë ndeshjes. Dhe në qoftë se tregoheni të kujdeshëm dhe të vëmendshëm keni mundësinë që të përfitoni prej të gjithë ndeshjeve të cilat ndiqni.

Si në cdo sport dhe bast qoftë paraprak apo live është e njejta mundësi që ofrohet për të gjetur dhe për të bërë parashikimin. Ju mund të gjeni një mënyrë për të bërë përllogaritjet më të sakta dhe probabilitetin se si mund të krijoni një bast fitues. Ndonjëherë nuk është as e nevojshme për të bërë këto llogaritje.

Sic e përmendëm më sipër e gjitha shkon në një vijë të drejtë mes përcjelljes së informacionit dhe përllogaritjes së koeficientëve. Ju në bastet e drejtpërdrejta do të keni mundësinë të njiheni me to në kohë direkte dhe gjithashtu do të keni mundësi që të jeni më shumë në djeni se kë favorizojnë deri në momentin që ju vendosni bast koeficientët.

Por ndodh gjithashtu që rezultatet të bllokohen dhe të mos ketë një rifreskim të koeficientëve, por përsëri ju keni mundësi që të vendosni bastin tuaj dhe të jeni në avatazh për këtë bast.

Këto situata nuk janë të zakonshme sepse sistemi i basteve të drejtpërdrejta është shumë i avancuar dhe bastshkruesit investojnë së tepërmi në të. Gjithsesi, në qoftë se ndodheni në një situatë të tillë ju tashmë e dini se si duhet të veproni.

Lajmet përkatëse