Menu

Si të vini bast për një golashënues

Si të vini bast për një golashënues

Në shumicën e sporteve ekipore, ju keni mundësi që të vendosni bast dhe mbi performancën e një lojtari të vetëm të ekipit tuaj të preferuar. Në futboll, bastet mbi golashënuesin janë vërtet interesante dhe tepër tërheqëse për të gjithë lojtarët e basteve, pr e rëndësishme është që të bëni zgjedhjen e duhur dhe të gjeni celësin se si të shkoni drejt suksesit. Në këtë artikull do të gjeni një informacion tepër interesant dhe të cilat do të jenë të vlefshme për bastin tuaj.

Zgjidhni ndeshjen e duhur

Që basti tuaj për golashënuesin të jetë fitues duhet që ju të zgjidhni në biletën tuaj ndeshjen e duhur, pra atë përballje ku mund të ketë gola – nëse jo, atëherë kërkoni një ndeshje ku ka më shumë sulm dhe ka një porbabilitet më të lartë që të ketë gola të shumtë. Ju mund të bëheni pjesë e dueleve historike ku dihet botërisht se sfida do të sjellë shumë gola dhe njëherësh do të ju japi mundësinë që të triumfoni në bastin tuaj. Bëni një kalkulim fillestar të klubeve që keni zgjedhur dhe kjo do të ju japi mundësinë që të jeni më të saktë në bastin tuaj. Nëse shihni që kalkulimi është pozitiv atëherë është momenti që të zgjidhni një prej golashënuesve që mendoni dhe që ka dhënë prova se është  një i tillë.

Shpesh, një moment ideal për bastin tuaj mund të kualifikoni dhe ato ndeshje të cilat janë kualifikuese dhe tepër decizive për ekipet. Kjo do të shërbejë si një mënyrë më e mirë për të gjithë lojtarët e basteve të cilat duan që të vendosin bast për golashënuesin duke i dhënë më shumë mundësi për një biletë fituese.

Si të bëni zgjedhjen  duhur ?

Gjithmonë duhet të zgjidhni për golashënuesin vetëm pasi të jenë publikuar raportet. Ju do të jeni në djeni të formaciont që do të pqaraqesë secili tranjer dhe gjithashtu nuk është e mundur që zgjedhje juaj të mos jetë në fushën e lojës. Pasi të jeni në djeni të listës së lojtarëve bëni një klasifikim sipas formës së secilit lojtar. Përvecse tabelave me informacione të cilat japin klubet vetë, informacioni i golashënuesve është më lehtë i gjendshëm dhe një parakusht për të bërë zgjedhjen e duhur. Sidoqoftë, mos u tundoni nga lojtari që ka numërin më të lartë të golave të shënuara në të gjithë ligën apo në ekipin që keni zgjedhur të luani.

Duhet të shihni më nga afër të gjithë raportin e ndeshjeve që kanë luajtur të gjithë lojtarët. Në vështrimin e parë, mund të duket që lojtari X që ka 10 gola është një zgjedhje më e mirë se lojtari Y i cili ka vetëm 8 gola. Sidoqoftë, nga një ekzaminim që mund të bëni nga afër mund të shihni që lojtari Y i ka shënuar këto 8 gola vetëm në 12 ndeshje që ka qenë në fushën e lojës, ndërsa  lojtari X ka shënuar këto gola në 15 ndeshje. Në këtë situatë pasi keni analizuar, do të jetë një zgjedhje më e mirë Y për të qënë pjesë e bastit tuaj.

Ndiqni ndeshjet për të patur sukses

Është mirë që ju të prisni dhe të shihni nga afër të gjithë kampionatin. Është gjithmonë një lojtar që do të bjerë në sy dhe që do të jetë një hallkë e rëndësishme për bastin tuaj. Nuk është e thënë që ju të vendosni bast menjëherë, më mirë të prisni. Nëse lojtari është me të vërtetë i mirë, ai do të ju japi mundësi në vazhdim, dhe kjo është një mundësi ideale për të zgjedhur golashënuesin më të mirë. A shënoi lojtari në grupet kualifikuese apo në Kupat e Evropës në raundin e fundit edhe të javës ? Mos kini frikë të vini bast mbi të! Futbolli është sport që luhet në ekip dhe mbështetja që jepet nga skuadra është mëse e nevojshme për lojtarin që të triumfojë dhe të shënojë,pra fryma e ekipit është e rëndësishme gjithashtu.

Nëse ende nuk jeni të sigurt, një këshillë që mund t’ju jepja është që të ndiqni lojtarin në rjetet sociale. Fotografitë dhe videot e ndryshme që ai poston do të tregojnë më shumë për gjendjen e tij dhe gjithashtu dhe për frymën që ekziston mes ekipit. Në këtë mënyrë ju do të jeni më të bindur dhe do të fitoni më shumë siguri për të vazhduar bastin tuaj.

Lajmet përkatëse