Menu

Sistemi i basteve: Kur ndeshja zhvillohet jashtë

Sistemi i basteve: Kur ndeshja zhvillohet jashtë

Sistemi i basteve: Kur ndeshja zhvillohet jashtë

Kur bëjmë analizën e ndeshjes dhe zgjedhim që të vendosim bast shohim të gjitha ato faktorë të cilat ne i vlerësojmë së tepërmi dhe që mendojmë se janë të duhurit për të bërë një analizë të plotë. Procesi i analizimit është personal ecili sheh ato faktorë të cilët mendojnë se janë të duhurit dhe që i konsideron si të rëndësishëm. Gjithsesi, përvec tyre si performanca e lojtarëve, në qoftë se ka dëmtime apo jo si dhe kushtet atmosferike. Por, një faktor i rëndësishëm ngelet dhe fusha ku do të luajnë në qoftë se do ju duhet të luajnë në shtëpi apo jashtë. Në këtë artikull do të trajtojmë këtë faktor të rëndësishëm loje.

Një sistem bastesh i cili mbështetet te të huajt që luajnë në shtëpi ofron një mundësi të mirë basti. Thjeshtë duhet të jeni në djeni se këshillat që mund të merrni në këtë lojë do të jenë më të pakta. Në të njëjtën kohë, duhet të dini se dhe koeficientet e ofruara në këto ndeshje janë më favorizuese.

Në këtë ndeshje ajo që do të ndryshojë është gjithashtu dhe shuma që ju do të vendosni bast. Pra, nëse ju keni vendosur bast më përpara me një shumë prej 50 dollarësh në këto ndeshje duhet të vendosni më shumë psh. 200 dollarë. Sidoqoftë, nuk është e thënë që në qoftë se nuk e përballoni një rritje të shumës së bastit do të humbisni gjithcka. Por, do të keni mundësi që ju të krijoni disa të ardhura të mira me këtë sistem bastesh.

Dhe në këtë sistem bastesh për të pasur sukses ju duhet që të vendosni bast në ndeshjet e duhura. Ju duhet të përqëndroheni në ato ndeshje që ofrojnë mundësi dhe që zhvillohen jashtë. Gjithsesi mund të hasni dhe supriza, ku të huajt mund të suprizojnë jashtë dhe favoritët të mos të japin maksimumin në shtëpi.

Cilat ndeshje mund të vini bast ?

Të bësh një përcaktim se cilat prej tyre duhet të zgjedhësh është paksa e vështirë sepse ju duhet të përqëndroheni në disa prej atyre që në sezon kanë treguar një lojë cilësore dhe kanë dhënë rezultate të mira. Kryesisht, përqëndrohuni në Premier League dhe Bundesliga. E gjitha që duhet të bëni është që përves analizës të përgjithshme të shtoni dhe faktorin e fushës dhe do të shihni që loja tuaj do të ketë një fator të rëndësishëm.

Një këshillë në fund

Startegjia e basteve në shtëpi mund të ndryshohet. Në vend të vendosni bast për lojtarin që luan në shtëpi vendosni bast për atë të cilin luan jashtë. Dhe në këtë rast ju duhet të ndiqni të njejtën analizë loje që kryeni dhe do të vendosni bast për favoritin që ju nxirrni prej tyre.

Në këtë mënyrë do të jetë një mundësi tepër e mirë basti dhe ju do të keni mundësi të shkoni shumë më lart me bastin tuaj.

Lajmet përkatëse