Menu

22BET- WEEKLY RACE

22BET- WEEKLY RACE

22BET- WEEKLY RACE

Bonusi i garës javore nga 22Bet është mundësia më e mirë për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur atë si kompaninë e tyre të basteve. Një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët vihet në dispozicion e cila gjithashtu ofron disa mundësi shtesë dhe fitime të cilat janë të konsiderueshme për të gjithë lojtarët. Kur ju bëheni pjesë e komapnisë ju vendosni baste ose bëheni pjesë e lojërave kazino, pse jo për cdo shepzim që ju bëni të keni mundësi që të fitoni. Ky bonus është në seksioni i kazinosë dhe ju shërben të gjithëve ju që jeni lojtarë të këtij seksioni, mund të përfitoni jo vetëm prej lojërave por dhe prej bonuseve të vendosura në dispozicion.

Si mund të përfitoj prej bonusit?

Për të përfituar prej bonusit ju duhet të jeni të regjistruar në 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/), llogaria tuaj duhet të jetë aktive. Duhet që ju të keni bërë të gjitha verifikimet e domosdoshme për të kaluar në pjesën që të përfitoni prej bonuseve të vendosura në dispozicion. Bonusin ju do e gjeni te seksioni përkatës i bonuseve në katëgorinë kazino dhe do të shihni në të opsionin e marjes pjesë. Ju do të njiheni dhe me rregullat dhe kushtet e bonusit është e rëndësishme të zbatosh ato me përpikmëri sepse është e nevojshme që ju të përfitoni më pas nga benefittet që krijon bonusi. Kujdes, kushtet janë të rëndësishme dhe duhet të ndiqen me rigorozitet të madh që të mos ndeshëni me probleme dhe pamundësinë për tu bërë pjesë e lojës dhe fitimeve të bonusit.

Ky bonus është tepër i thjeshtë ju duhet që të ndiqni ato hapa që janë përcaktuar dhe do të keni mundësinë që të fitoni prej super cmimeve të vendosura për ju. Janë hapa të thjeshtë dhe të realizueshëm nga të gjithë ju, pasi ju jeni regjistruar në 22Bet ju duhet të bëheni pjesë në lojërat casino dhe slots. Sa më shumë lojëra që ju bëheni pjesë ose sa më shumë herë që luani aq më shumë risni shanset që ju të jeni fitues i një prej cmimeve. E gjitha që duhet të bëni është që ju të grumbulloni sa më shumë pikë në llogarinë tuaj cdo 1 EUR që ju shpenzoni është e barabartë me 100 Points në garë, kjo shumë e konsiderueshme që ju të mblidhni sa më shumë pikë. Përzgjedhja bëhet cdo fund jave dhe do të kenë mundësinë që të fitojnë prej cmimeve të vendosura në dispozicion 50 finalistët të cilët janë në krye të renditjes cmime të cilat do të njiheni kur të merrni pjesë në shorte. Mund të gjeni më shumë informacion rreth 22BET – Rotullime falas cdo ditë në blogun tonë.

Mos e humbisni këtë mundësi sepse është një mundësi e mirë që ju të shumfishoni të ardhurat tuaja për lojërat e ndryshme që bëni në seksionin kazino, quajeni si një rimbursim që ofron 22Bet për ju si lojtarë besnikë. Luani më shumë fitoni më shumë.

Lajmet përkatëse