Menu

22BET – Bonusi i së premtes

22BET - Bonusi i së premtes

22BET – Bonusi i së premtes

Me krijimin e saj 22Bet ka si qëllim që të krijojë klientë të kënaqur dhe që vlerësohen nga kompania për besnikërinë dhe për mbështetjen që i japin asaj cdo ditë. Kur ju bëheni pjesë e kompanisë jeni të vetëdishëm se do të përfitoni bonuse të shumta dhe mundësi ekstra të cilat nuk i keni hasur shpesh në shumë prej kompanive që operojnë në tregun online. Mundësitë e shumta janë krijuar që ju të keni një eksperiencë pozitive dhe të arrini të përfitoni më shumë prej cdo mundësie që ofrohet për ju. Kape mundësinë që ofrohet dhe përfito pre saj dhe shumë bonuseve të tjera që ofrohen. Cdo bonus është i vecantë dhe bonusi i së premtes është i tillë.

Si të përfitoj prej bonusit të së premtes ?

Bonusi i së premtes është mundësia më e mirë për të gjithë lojtarët e basteve, cdokush e di që gjatë ditës së premte dhe në fundjave zhvillohen eventet kryesore sportive dhe ato që janë më të ndjekura futbollistike. Kështu që një shumë ekstra në llogarinë tuaj depozitohet cdo të premte që ju të keni mundësinë që të bëheni pjesë më parashikimin tuaj në ngjarjet sportive që zhvillohen. Kështu që kompania ka menduar dhe vendosur një bonus për ju që kryheni një depozitë ditën e premtë që të këni mundësinë të përfitoni 100% bonus të depozitës tuaj.

Ky bonus fantastik ofrohet për të gjithë lojtarët e 22Bet që kryhejnë një depozitë ditën e premte, ata duhet që të kenë të verifikuar llogarinë e tyre në 22Bet që të përfitojnë prej bonusit. Verifikimi konsiston në plotësimin e të gjithë të dhënave të domosdoshme që kërkohen dhe dhënien e nje informacioni të saktë. Pasi ju keni bërë të gjitha verifikimet përkatëse mund të shkoni te seksioni i bonusit dhe të keni mundësinë që të përfitoni prej bonusit të ofruar nga 22Bet. Këto hapa ju bëjnë ju fitues dhe ju krijohet mundësia që ju të përfitoni prej shumës që është vënë në dispozicion shuma është e konsiderueshmë është një shumë që shkon deri në 12000 ALL. Cdo bastvënës do ë ishte tepër i kënaqur me këtë shumë dhe do të kishte mundësinë që të përfitonte prej saj, një shumë që do e kthjë bastin tuaj më të lehtë dhe që do të ofrojë për ju më shumë.

Ju mund të njiheni me kushtet dhe regullat përkatëse të bastit në seksionin përkatës të bonusit, është e rëndësishme që ju të ndiqni të gjitha regullat që të keni një mundësi për të përfituar prej shumës së fituar nga bonusi në të kundërt ju nuk do të keni këtë mundësi, shuma nuk do të kreditohet në llogarinë tuaj. Përfito prej bonusit fantastik të së premtes, ndiq me përpikmëri të gjithë regullat përkatëse.

Një tjetër artikull interesant “22BET – Bonus në depozitën e éryne” gjendet në faqen: https://bastetbet1.com/22bet-bonus-ne-depoziten-e-pare/

Lajmet përkatëse