Menu

22Bet – Bastet sportive

22Bet – Bastet sportive

Kompania e basteve 22Bet ofron mundësi dhe shanse të larta për të gjithë bastvënësit të cilët e kanë zgjedhur atë. Mundësitë e shumta të ngjarjeve sportive janë një shtysë më shumë për të gjithë lojtarët e basteve që të bëhen pjesë e saj. Ngjarjet sportive janë të shumta dhe në një ditë të vetme ju mun dtë hasni me qindra prej tyre nga ato ngjarje që ngjallin një interes të madh te bastvënësit deri te ato ngjarje që vetëm ju dini ti shfrytëzoni. Eventet futbollistike janë gjithashtu të pandashme për të gjithë lojtarët e basteve dhe janë të shumë llojshme.

Përzgjedhja e ngjarjeve sportive

Larmishmëria e madhe e ngjarjeve sportive nuk do e vështirësojë aspak të gjithë bastin tuaj dhe nuk do të krijojë konfuzion në përzgjedhjen tuaj. Pasi ju jeni në faqn kryesore dhe po aksesoni prej PC tuaj do të shihni që ka një lehtësi në përzgjedhjen e asaj që jeni duke kërkuar. Në krye të faqes ju keni të listuara të gjithë listën e sporteve që mundësohen dhe ju mund të zgjidhni mes tyre si psh: futboll, basketboll, vollejboll, tenis, hokej, ping pong, boks etj. Është në dorën tuaj zgjedhja e sportit që kërkoni që të vendosni bast. Noshta ju do të gjeni një mundësi që të krijoni një biletë më pranë fitores me të gjithë këtë mundësi sportesh dhe përzgjedhja mund t’iu cojë drejt fitores më thjeshtë – 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/).

22Bet - Bastet sportive 1

Një ndihmesë për ju është gjithashtu dhe kategorizimi që bëhet në krahun e majtë të faqes ku ju gjeni në dy kategori kryesore TOP Championship dhe TOP Matches. Në të dyja ato ju keni të përcaktuar se cilën do të zgjidhni te e para ju do të njiheni me kampionatet kryesore që ofrohen për ju ndërsa te e dyta do të keni një vizion më të qartë për të gjitha ndeshjet që janë të mundura për të vendosur bast. Këtu ju do të njiheni dhe me eventet live që mundësohen gjithashtu dhe ato mund të bëhen pjesë e bastit sportive tuaj. mjafton që ju të klikoni te një prej ture për të bërë zgjedhjen mes shumë ngjarjeve të ofruara. Ju do të gjeni mes kapmionatve nga më të njohurit si ashtu dhe të atyre vendeve të cilat janë mundësi e mirë por që deri dije nuk kishit mundësi të njihnit më shumë prej tyre.

Si mund të vendosim bast?

Pasi ju keni bërë përzgjedhjen tuaj dhe njëkohësisht dhe parashikimin paraprak është koha që të materializoni të gjithën këtë. Ju mjafton që të klikoni në koeficientin e ngjarjes që dëshironi të përzgjidhni dhe në të djathtën tuaj që është bileta kjo ngjarje do të shtohet automatikisht. Shikoni tarifat e celularit. Lexoni për 22BET Mobile në blog.

22Bet - Bastet sportive 2

Mundësitë që ofrohen për një ngjarje të vetme janë të shumta ka disa prej tyre që ofrojnë më shumë se njëmijë mundësi e gjitha varet prej përzgjedhjes të ngjarjes që ju bëni. Për të përfunduar bastin ju duhet të shtoni dhe shumën përkatëse që keni vendosur për tu bashkuar në këtë bast. Pasi keni bërë këtë ju mjafton që të prisni për rezultatet dhe mund të gëzoni për fitoren tuaj në fund. Në një biletë të vetme ju mund të përfshini më shumë se një ngjarje sportive dhe kjo jo vetëm të atyre të kategorizuar në një lloj sporti por në disa prej tyre. Fat në bastin tuaj për të gjithë ju që bashkoheni me 22Bet, përfitoni prej mundësive të panumërta.


Lajmet përkatëse