Menu

22BET – Live

22BET - Live

22BET – Live

Të jesh pjesë e kompanisë më të madhe të basteve online 22Bet, ju do të përfitoni shumë shërbime elitare. Në biletën tuaj të basteve gjithmonë keni dashur që të keni mundësinë që të vendosni dhe baste live dhe tashmë është e mundur vetëm nëpërmjet 22Bet. Bastet janë një mundësi e mirë argëtimi dhe të falin tepër emocion prandaj ato vazhdojnë të mbeten mënyra më e ndjekur dhe e pëlqyer. Parashikimet e tyre ju keni pasur mundësinë që ti bëni vetëm paraprakisht dhe shumë herë jeni hasur në vështirësi sepse nuk kishit mundësinë e opsionit live. Por të qënit pjesë e një prej kompanive lider në botën e basteve online ju do të përfitoni shumë shërbime të diferencuara dhe do të keni mundësinë që të vendosni baste të shumta madje dhe live.

Mundësia e basteve live

Të kesh mundësi të vendosësh baste live është fantastike, ju do të mund që gjatë zhvillimit të ndeshjes në mes apo prej fillimit të bëni parashikimin tuaj, pa u ndikuar nëse ka nisur ngjarja sportive apo është drejt përfundimit. Mundësia e të vënit bast live është një mundësi e artë sepse ju keni në dorë më shumë shanse për të bërë parashikimin tuaj sa më pranë fitores dhe njëherëh të rezultoni me një biletë fituese. Të njihesh paraprakisht me disa faktorë të rëndësishëm që ndikojnë në bastin tuaj është vërtet e rëndësishme që ju të bëni një parashikim më të plotë dhe me mundësi më pranë fitores. Basti live mund të shfrytëzohet jo vetëm prej atyre lojtarëve me një eksperiencë por prej kujdo që është i interesuar në botën e madhe të bastit. Mjafton që të keni dëshirën dhe është e mundru për të bërë parashikimin tuaj. Bastet live mbeten një ndër bastet me të pëlqyera prej bastvënësve dhe një mundësi që ata e vlerësojnë së tepërmi.

Si të vendosim bastin live?

Është proces i ngjashëm me vendosjen e një basti paraprak, i vetmi ndryshim është se e vendosni nga kategoria live pra i ndeshjeve që janë në zhvillim. Mjafto që ju të klikoni në koeficientin përkatës dhe do të keni mundësinë që në biletën tuaj elektronike të shtoni dhe shumën njëherësh për të përfunduar të gjithë procedurën e bastit. Koeficientët e ngjarjeve janë vërtet fantastike në 22Bet në qoftë se bëni një krahasim me ato cka ofrohen nga kompanitë e tjera të basteve. Pasi ju keni vendosur dhe shumën që do të bëheni pjesë, kaloni te opsioni përfundo bastin. Kujdes, koeficientët gjatë basteve live janë në lëvizje prandaj tregohuni të kujdeshëm me luhatjet sepse ato reflektohen në biletën tuaj.

22BET - Live 1

Mundësinë e zgjedhjes ju nuk e keni vetëm në ngjarje si futbolli por në të gjithë listën e sporteve që mundëson 22Bet. Ju mjafton të zgjidhni kategorinë dhe do të shfaqen të gjitha mundësitë e ngjarjeve që janë në lojë në atë moment. Lojë të mbarë për të gjithë ju.

Si funksionon aplikacioni 22BET? Zbuloni detajet këtu: https://bastetbet1.com/22bet-aplikacioni/.


22Bet Portugal

Lajmet përkatëse