Menu

22BET – Mobile

22BET - Mobile

22BET – Mobile

Gjithmonë lundrimi klasik në një kompani bastesh online është faqja që ajo ka dedikuar në web për të gjithë lojtarët e saj. Faqe të thjeshta në navigim dhe që ofrojnë për të gjithë lojtarët e basteve disa vecanti dhe lehtësi në përdorim. Kushdo e ka aksesin online të tyre dhe ka mundësinë që të bëhet pjesë e mundësive të pafundme që të ofron kompania e basteve 22Bet. Por një faqe web-i jo gjithmonë kënaq shijet e lojtarëve, sepse dhe bota është në një ritëm tjetër teknologjie dhe kushdo duhet t’i përshtatet asja dhe të ofrojë atë cka është më  e kohës për të gjithë. Pavarësisht se mënyra klasike mbetet ajo e një faqeje në internet për të gjithë lojtarët e saj 22Bet ka zgjedhur të ofrojë dhe një aplikacion mobile ku do të gjeni të gjitha lehtësitë në përdorim dhe do të keni një lundrim të sigurt dhe të shpejtë.

Aplikacioni i 22Bet i ofruar për përdoruesit

Risia tashmë për të gjithë përdoruesit e 22Bet si kompani bastesh është aplikacioni i krijuar prej saj për të gjithë lojtarët që kanë besuar në të. Një version për të gjithë paisjet elektronike dhe që ofron shumë më shumë opsione se faqja web. Pavarësisht se web-i ngelet si mënyra më e mirë për të naviguar përsëri dhe aplikacioni po bëhët akoma më shumë më popullor për të gjithë lojtarët. Madje ka lojtarët të cilët e kanë përzgjedhur si të preferuarin e tyre këtë mënyrë navigimi. Një mënyrë e thjeshtë dhe që të krijojë shumë mundësi ka qenë synimi kryesor i kompanisë me krijimin e këtij aplikacioni. Një risi për kohën e krijimit ky aplikacion tërhoqi rreth vetes shumë prej përdoruesve dhe cdo ditë po përmirësohet në atë cka ofron për të gjithë lojtarët e saj. Përzgjedhja e klientëvë ka bërë që të jetë një shtysë më e madhe pune për të sjellë atë cka vërtet meritojnë të gjithë lojtarët e 22Bet.

Cfarë ofron aplikacioni?

22BET - Mobile

Në dukje i thjeshtë aplikacioni ofron atë cka ofron dhe web-i i 22Bet. Pra të njejtat ngjarje sportive dhe mundësi bastesh dhe njëkohësisht përzgjedhja është më e lehtë me të. Ju do të keni mundësinë që nëpërmjet aplikacionit të shkoni më shpejt drejt asaj cka kërkoni sepse ka një thjeshtësi në përdorim dhe në navigim. Kushdo është e mundur që të bëhet pjesë e saj dhe të vendosë bastin e tij nga telefoni sepse nuk ka nevojë për njohuri të thelluarar informatike. Është një proces i thjeshtë që ju fton të gjithëve të bëhrni pjesë. Ju tashmë nuk mund të bashkoheni vetëm për të vënë bastin tuaj apo për të parë rezultatin e ndeshjes por do të keni mundësinë që të luani dhe lojërat e ndryshme casino që ofrohen dhe të gjitha lojërat e tjera. Krijoi vetes një mundësi më shumë për të marrë më të mirën nga kompania e basteve 22Bet.

Lexoni artikullin “22Bet – Bastet sportive” në blogun tonë.

Lajmet përkatëse