Menu

22BET – TV GAMES

22BET – TV GAMES

Ky seksion për ju vjen me risi të ndryshme ju do të keni mundësinë që nëpërmjet këtij seksioni të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme live që zhvillohen. TV Games vjen për ju me dy mundësi nëndarje: Tv Bet dhe Live Lotto. Ju keni mundësinë që në kategorizimin të bëni zgjedhjen tuaj se në cili seksion do të shkoni. Të dyja nëndarjet ofrojnë shumë mundësi lojërash dhe secila ka karakteristikat e saj të vecanta. Nëndarja bëhet për arsye të ofertuesve të cilët ofrojnë lojërat e ndryshme për ju.

TV BET

22BET - TV GAMES 1

Është mundësia për të gjithë ju që të bashkoheni dhe të fitoni në këtë seksion me anë të lojërave të ndryshme që ofrohen për ju. Vendos bastet në akumulator, shto shumën që dëshiron të bashkohesh me bastin tënd dhe rit të ardhurat tuaja potenciale për të fituar. Bastet tuaja ju mund ti vendsoni në lojërat e ndryshme që ofrohen dhe ju keni aksesin për tu bashkuar. Ofrohen më shumë se dhjetë lojëra dhe ju mund të bashkoheni me atë që ju e vlerësoni më shumë ose pse jo të provoni të gjithë lojërat e ofruara pëe ju. Lojërat e zhvilluarar janë të gjitha live dhe ju mund të bëheni pjesë e tyre në kohë reale. Koha e pritjes është reduktuar ndjeshëm dhe ju nuk duhet të prisni për shumë gjatë që të luani bastin tuaj në lojën tuaj të preferuar. Pasi zgjidhni lojën është koha e bastit ju duhet të vendosni bastin përkatës njejt si në proceset e tjera dhe do të bëheni pjesë e lojës në mënyrë direkte. Mundësitë që ofrohen këtu për ju janë të shumta dhe merni pjesë për të përfituar shumë nga ato shanse që janë për lojtarët. Njihuni për më tepër me regullat përkatëse në seksioni i lojës.

Lexoni më shumë rreth 22BET 22Games në: https://bastetbet1.com/22bet-22games/.

LIVE LOTTO

22BET - TV GAMES 2

Një ndër seksionet e lojërave më të pëlqyera nga të gjithë lojtarët e 22Bet. Mundësi të pafundme shfaqen në këtë seksion dhe ju do e gjeni një lojë që t’iu përshtatet më shumë dhe që të përfaqësojë më së miri atë që jeni duke kërkuar. Ju mund të zgjidhni mes lojës tuaj të preferuar dhe të vendosni bastin për tu bërë pjesë e saj. Lojërat janë të ndryshme dhe ju do të gjeni gjihmonë një lojë kur ju të dëshironi të bëheni pjesë sëpsë shërbimi që ofron LIVE LOTTO është 24 orë cdo ditë të javëës. Që lojtarët të mos të ndihën asnjëherë bosh ata kanë gjithmonë një lojë në diispozicion dhe koha e pritjes për nisjen e lojës duke ditur që janë live është tej mase e shkurtër sa do të mundësojë për ju një lojë të vrullshme dhe plot emocion.


Lajmet përkatëse