Menu

22BET – Bonus në depozitën e parë

22BET - Bonus në depozitën e parë

22BET – Bonus në depozitën e parë

Bonusi i depozitës së parë ofrohet për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur që të bëjnë depozitimin e parë në 22Bet. Një bonus tepër bujar dhe që duhet vlerësuar nga ana tuaj si për ata bastvënës të cilët kanë një eksperiencë në bastet sportive po ashtu dhe për të gjithë të tjerët të cilët janë fillestarë. Është një bonus i konsiderueshëm i cili do të ofrojë shumë mundësi të tjera për të gjithë ju që i bashkoheni, nj ëbonus i tillë do ju japi mundësinë që ju të keni më shumë mundësi bastesh sportive dhe njëherësh me mundësinë e madhe të lojës do të keni dhe më shumë shanse që ju të fitoni më shumë.

Si të përfitoj prej bonusit?

Është mësë e thjeshtë që ju të përfitoni prej tij ju duhet që të bëheni pjesë e 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/), pra të keni një llogari aktive, dhe në qoftë se ju ende nuk jeni regjistruar mos u brengosni sepse koha është në favorin tuaj. Bëhu ppjesë në një proces i cili zgjat vetëm 5 sekonda dhe dhuroi vetes mundësinë për të përfituar më shumë mundësi fitimi dhe adrenalinë të rritur. Pasi ju keni bërë regjistrimin ju duhet të tregoheni të kujdeshëm sepse duhet që të keni kryer të gjithë verifikimet e nevojshme. Pra ju duhet të kryeni verifikimet e përcaktuara paraprakisht për të kthyer llogarinë tuaj të verifikuar dhe të keni mundësinë të përfitoni jo vetëm prej këtij bonusi por prej të gjithë bonusev të ofruara nga 22Bet. Hapi i fundit që ju të merrni pjesë është që të kryeni depozitën e parë në seksionin e basteve. Pasi ju keni kryer depozitën e parë ju duhet të lejoni që të përfitoni prej bonuseve të vendosura në dispozicion.

Bonusi ka nja shumë të konsiderueshme që ofrohet për ju, dhe cdo bastvënës do e dijë si ta përdori atë për bastet e tij. Bonusi ofron 100% të depozitës tuaj të parë por jo më shumë se 15000 ALL. Kjo shumë është shumë e favorshme për të gjithë bastvënësit që të shfrytëzojnë bastet ditore dhe që të krijojnë një pportofol më të madh fitimesh. Përfito prej shumës që të kesh mundësinë që të fitosh më shumë.

Kujdes, ju duhet të njiheni gjithashtu dhe me regullat dhe kushtet e këtij bonusi për të përfituar prej tij. Sic dihet cdo bonus ka kushtet specifike dhe ju duhet të tregoheni të kujdeshëm në respektimin e tyre me përpikmëri që shuma që ju mund të fitoni nga bonusi i dhënë të kreditohet në llogarinë tuaj , në të kundërt ju do e keni të pamundur që të përfitoni prej shumave të fituar nga bonusi. Informacione të dobishme për “22BET – Bonusi i së premtes” gjendet në blog.


22Bet Portugal

Lajmet përkatëse