Menu

22BET – Bonus për një seri humbjesh

22BET - Bonus për një seri humbjesh

22BET – Bonus për një seri humbjesh

Një seri bastesh humbëse mos u shqetëso gjithcka është në rregull me 22Bet, ju do të keni mundësinë të fitoni dhe pse bastet tuaja nuk janë cilësuar si të tilla. Mundësi të tilla shfaqen në 22Bet dhe askund tjetër. Një bonus i cili vlerëson të gjithë lojtarët jo vetëm ata që kanë një rezultat të mirë me bastet e tyre por dhe ata që kanë një seri bastesh humbëse. Të bësh parashikimin e ngjarjeve sportive është e vështirë dhe për këtë arsye jo të gjithë qëllojnë në shenjë me parashikimin e tyre kështu që është e rëndësishme që ju të luani baste të bëni parashikimin dhe në qoftë se nuk arrini të fitoni ju me 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/) do të keni mundësi cdo ditë.

Si mund të përfitoj prej bonusit ?

Nga bonusi përfitojnë të gjithë lojtarët e 22Bet të cilët kanë një llogari aktive në 22Bet. Të kesh një llogari aktive është cilësuar kur ju keni kryer të gjitha verifikimet e nevojshme dhe keni bërë të mundur një plotësim të të dhënave tuaja që kërkohen për të kryer një verifikim sigurie. Pasi ju keni kryer të gjitha verifikimet e nevojshme ju keni mundësinë që të përfitoni prej të gjitha benefiteve që ofron kompania 22Bet. Është mundësia që ju të përfitoni jo vetëm prej këtij bonusi por ju njëherësh ti krijoni mundësinë vetes për shanse shtesë.

22BET - Bonus për një seri humbjesh 1

Pasi ju kryheni verifikimet e regjistrimit ju duhet të keni një seri bastesh humbëse në llogarinë tuaj. Seria e basteve humbëse konsiston në 20 baste humëse në llogari, pra në qoftë se ju keni 20 baste humbëse në llogari mund të përfitoni prej bonusit. Bonusi është i thjeshtë në kuptueshmëri dhe ju do të përfitoni një lloj rimbursimi nga kompania për të gjithë bastet që ju jeni bërë pjesë. Llogaritja bëhet në bazë të shumës së basteve që ju keni luajtur pra një përllogaritje në pikë në baë të shumës së bastit 3000 Pikë bonus për baste në të paktën 2 $. Pra është një shumë tepër e kënaqshme që ju do të përfitoni në bastet që këni luajtur. Ju rekomandojmë të lexoni artikullin “22BET – Zbritja e vejjes” në blogun tonë.

Për më shumë infromacion ju mund të drejtoheni te seksioni i bonusit për të marrë një informacion më të plotë dhe njëherësh për tu njohur me rregullat dhe kushtet. Kujdes, cdo bonus duhet të ndiqen me përpikmëri të gjithë regullat dhe kushtet që ju të përfitoni prej tij. Mos humbisni prej mundësive të krijuara është një shans i mirë që ju të fitoni dhe pse keni pasur baste humbëse. Sa më shumë fitime për të gjithë ju, dhe një lojë të mbarë.

Lajmet përkatëse