Menu

22BET – Regjistrimi

22BET - Regjistrimi

22BET – Regjistrimi

Të bësh zgjedhjen e kompanisë suaj të basteve sot është një proces pak i vështirë sepse dhe tregu për ju ofron shumë mundësi zgjedhjesh. Të zgjedhësh mes dhjetra mundësive e rrit nivelin e vështirësisë dhe ju duhet të shkoni me atë e cila ofron për ju mundësi ndyshe nga të tjerat. Në qoftë se keni dëgjuar për 22Bet e keni kuptuar pse ajo është zgjedhja e më shumë lojatarëve të basteve dhe të lojërave të ndryshme. Një kompani e cila ka vite që ofron shërbimin e saj online dhe ka ditur se si të bëjë për vete klientët e saj. 22Bet është revolucioni i tregut online dhe është mundësia më e mirë për të gjithë ju që të lundroni të sigurt dhe me shanse të larta fitimi.

Procesi i regjistrimit

Pasi ju keni bërë zgjedhjen tuaj për kompaninë e basteve që do të kryeni bastet dhe lojërat e ndryshme që ofrohen është momenti i regjistrimit. Shumë prej jush e shohin si një proces të vështirë dhe shpesh tërhiqen duke kërkuar ndihmën e personave që janë më shumë brenda fushës së informatikës. Por me zgjedhjen e 22Bet nuk ka pse kjo të përsëritet sepse cdo proces dhe shërbim vjen në një mënyrë më të thjeshtuar dhe në një shërbim që ëhstë lëhtësisht i mundshëm për këdo pavarësisht njohurive të informatikës që disponon ai. Opsioni i regjistrimit ndodhet në krye të faqes dhe është një shërbim që nuk do të hasni probleme por do e kryheni me lehtësi dhe do ju dhurojë mbi të gjitha atë cka keni ëndëruar nga një kompani bastesh online.

22BET - Regjistrimi 1

Regjistrimi juaj konsiston në vendosjen e disa të dhënave tepër të thjeshta në tabelën e vendosur, ju thjesht duhet të plotësoni ato dhe kjo ju jep mundësinë që ta quani të mbaruar procesin e rregjistrimit. Në të dhenat që kërkohen ju duhet të vendosni ato të cilat quhen të dhëna parësore të një regjistrimi  ose të dhënat më të thjeshta si: emër, mbiemër, adresë email, numër telefoni dhe një ndër pikat më të rëndësishme ju do  të përcaktoni gjithashtu dhe monedhën që dëshironi të kryeni shërbimet. Pra ju përcaktoni praprakisht se në cilën monedhë do të kryeni depozitimet, është e mundur se dhe në qoftë se doni të ndryshoni atë e keni te opsioni i ndryshimit të të dhënave që do të shfaqet në profili tuaj.

22BET - Regjistrimi 2

Me fazën e parë të pjesmarjes ju duhet të bëni dhe verifikimet kyce që të keni një llogari të verifikuar dhe të keni një lundrim më të thjeshtë dhe të përfitoni prej të gjitha shërbimeve të dedikuara për ju. Me rregjistrimin ju keni mundësi që të fitoni dhe prej bonusit fillestar një shumë 15000 ALL për baste sportive dhe më shumë se 38000 për casino apo lojërat e ndryshme të ofruara. Lojë të mbarë për të gjithë ju që keni zgjedhur 22Bet dhe sa më shumë fat në lojën tuaj.

22BET Casino – lexoni artikullin e ri në blog: https://bastetbet1.com/22bet-casino/.


Lajmet përkatëse