Menu

22BET – Për Android

22BET - Për Android

22BET – Për Android

Të gjithë përdoruesit e sistemit android tashmë e kanë mundësinë që të kenë akses në aplikacionin e krijuar enkas ër ta nga kompania e basteve 22Bet. Një risi në teknologji dhe në botën e basteve online ku ndihmon tej mase në lundrim të gjithë përdoruesit e android. Tashmë bastet e tyre do të jenë më të thjeshta dhe do të kenë një akses më të gjërë nëpërmjet aplikacionit. Shumë prej përdoruesve kanë zgjedhur aplikacionin si mundësinë e navigimit në interent dhe kanë përqafur atë si mënyrën më komode. Mundësitë nëpërmjet aplikacionit janë më të shumta dhe ju keni mundësi që përvec se basteve online të bashkoheni dhe në lojërat e ndryshme që ofrohen nga 22Bet.

Si mund ta instalojmë aplikacionin?

Për të insatluar palikacionin mjafton që ju të ndiqni të gjitha instruksionet e dhëna dhe do të keni mundësi që ta instaloni pa problem dhe me një shpejtësi rekord. Të gjithë mund të bëheni pjesë e këtij aplikacioni mjafton që të ndjekin me kujdes hapat e udhëzimit. Ju do të keni mundësi të njiheni më to nëpërmjet faqes së internetit të cilat janë përckatuar në mënyrë të detajuar atje. Hapat kanë një mënyrë kronologjike shpejgimi dhe ju do të keni lehtësinë e instalimit. Ato shpejgojnë më së miri se si ju mund të bëni tuajin aplikacionin në smartphonin tuaj që operon me sistemin android. Nuk është e nevojshme që ju të keni njohuri shtesë por janë disa hapa thelbësorë që ju i keni bërë vazhdimisht kur keni instaluar aplikacione apo lojëra të ndryshme në smartphone.

22BET - Për Android 1

Cfarë ofron aplikacioni për android?

Nëpërmjet aplikacionit ju keni mundësinë të bëni më shumë se keni akses në faqen e internetit. Ju mund të bashkoheni me parashikimet tuaja dhe gjithashtu keni mundësine e basteve live. Por nuk mbështetet vetëm këtu dhe në këto opsione aplikacioni. Ju do të keni mundësinë të ndiqni dhe trasmetime live për të gjitha ato ngjarje sportive që e mundësojnë këtë shërbim. Vërtet një mundësi ekstra për të gjithë bastvënësit dhe sportdashësit sepse të ndjekësh një trasmetim sot përvec se është e kushtueshme kërkon dhe disa paisje ekstar të cilat zvëndësohen përmes një llogarie në 22Bet. Gjithashtu të gjithë të apasionuarit pas lojërave të kazinove do të kenë mundësi të përzgjedhin një lojë dhe të kenë mundësinë që të luajnë me një prej tyre përmes smartphonit të tyre. Këto mundësi dhe shumë të tjera janë një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur 22Bet si kompaninë e tyre të basteve. Behu pjesë dhe ti dhe përfito prej shanseve të shumta të krijuar enkas për ty.

Shikoni aplikacionin celular 22BET për iPhone këtu: https://bastetbet1.com/22bet-per-iphone/.


Lajmet përkatëse