Menu

22BET – Rotullime falas cdo ditë

22BET - Përfito rotullime falas cdo ditë

22BET – Përfito rotullime falas cdo ditë

Bonuse ofrohen per ju cdo ditë ju do të keni mundësinë që të përfitoni prej tyre gjatë gjithë javës duke e bërë ditën tuaj më të vrullshme dhe duke i falur më shumë emocione. Ajo cka ju duhet të bëni është që të jeni pjesë e 22Bet dhe në qoftë se ende nuk jeni mërë pjesë nuk duhet të humbisni kohë por bëhuni dhe ju një prej fituesve të cmimeve që ofrohen për ju cdo ditë. Është një bonus bujar që ofrohet për ju kështu që është një shans më i lartë që ju të fitoni dicka më shumë dhe të vlerësoheni për lojën që ju bëni. Bonusi është tepër i vecantë sepse ofrohet për ju cdo ditë dhe cdo ditë ka një rregull ndryshe pjesmarjeje duke mos e kthyer në monoton dhe duke ofruar një mundësi më shumë argëtimi dhe fitimi për ju.

Si mund të bëhem pjesë e bonusit?

Cdo lojtar i 22Bet ka të drejtë të përfitojë prej bonusit i cili është vënë në dispozicion për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas lojërave kazino apo solt. Gjithë java është e mbushur me bonuse dhe ju do të keni mundësinë të përfitoni prej tyre duke nisur të bëheni pjesë ju do të njiheni njëherësh dhe me regullat dhe kushtet. Është e rëndësishme si dhe te cdo bonus tjetër që dhe këtu ju të respektoni të gjitha kushtet dhe rregullat njëkohësisht për të përfituar prej të gjithë benefiteve që krijon ky bonus për ju. Një bonus tepër i thjeshtë në kuptueshmëri dhe funksionim thjesht bëheni pjesë e lojërave të ditës grumbulloni një shumë të specifikuar nga bonusi ditor dhe ju do të keni mundësinë që të përfitoni rotullimet që do të mundësohen.

22BET - Përfito rotullime falas cdo ditë 1

Bonuset janë të specifikuar sipas ditës së javës ju do të keni mundësinë që cdo javë të bëheni pjesë e bonusit dhe cdo ditë të përfitoni prej bonuseve të vendosura në dispozicion për ju. E hëna ofron për ju lojën Vikings Gods: thor and Loki ju gjat ditës në oraret e përcaktuara duhet të bëheni pjesë e lojërave në oraret e caktuara dhe duhet të luani një shumë prej 70 EUR nga shuma e luajtur ju do të keni mundësinë që të përfitoni 25 rotullime të ofruara për ju. E marta ofron lojën e Wild Warriors ju duhte të bëheni pjesë në fashën orare të caktuar të luani 200 EUR dhe të keni mundësinë që të përfitoni 30 rrotullime falas. E kështu me radhë të gjithë ditës e javës ju do të keni një bonus të tillë duke e bërë ditën me më shumë fitime për ju.

Për të marrë një informacion më të plotë ju duhët që të shkoni te seksioni i bonuseve dhe do të njiheni me të gjithë bonuset ditore të ofruarar për ju dhe kushtet dhe rregullat specifike të secilit. Lojë të mbarë dhe fitime për të gjithë ju.

Mësoni rreth 22BET- GARËS JAVORE në këtë lidhje: https://bastetbet1.com/22bet-weekly-race/.

Lajmet përkatëse