Menu

22BET – Depozitimi

22BET – Depozitimi

Pasi ju keni bërë përzgjedhjen tuaj të kompanisë së basteve dhe keni krijuar llogarinë tuaj vjen nja hap tepër i rëndësishëm i cili është depozitimi. Depozitimin ju në 22Bet mund ta kryeni në disa mënyra vetë kompania i ka kushtuar një vëmëndje të shtuar të gjithë këtij seksioni për arsye se është një ndër hapat më të rëndësishëm në aksesimin në një kompani bastesh online. Pasi ju keni aksesuar në faqe fillimisht duhet të keni hasur dhe në seksionin e depozitimit i cili është tepër i vacantë dhe ofron mundësi të shtuar për të gjithë lojtarët. Mundësi zgjedhjesh mes atyre klasike dhe disa mundësi që vetëm në 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/) mund ti gjeni. Më poshtë do të gjeni një informacion më të plotë mbi depozitimin.

Si mund të depozitojmë?

Për të kryer procesin e depozitimit është mëse e thjeshtë mjafton që ju të keni llogarinë aktive dhe të shkoni te seksioni i depozitimit. Pasi ju jeni te ky seksion ju do të njiheni me mmundësitë e ndryshme dhe do të përzgjidhni një prej tyre. Pasi kryheni përzgjedhjen ju vendosni shumën që dëshironi të depozitoni dhe vazhdoni lirisht me të gjithë procesin ne vazhdim. Po pasi ju keni bërë përzgjedhjen ju do të njiheni paraprakisht me disa prej kushteve kryesore të mënyrës që keni zgjedhur. Pra cdo mënyrë ka vecantinë e saj dhe ju do të njiheni me të në seksionin e secilës prej tyre. Ato kanë të përcaktuar shumën minimale që ju mund të bashkoheni me secilën prej mënyrave dhe njëherësh 22Bet shkarkon nga taksat e depozitimit shumën që ju depozitoni. Duke mos pasur një taksë ju do e keni më të lehtë që të depozitoni një shumë dhe më të madhe se ajo që kishhit menduar. Në dispozicion ju keni më shumë se 60 mënyra zgjedhjeje.

22BET - Depozitimi 1

Të gjitha mënyrat janë të kategorrizuara në kategoritë përkatëse dhe ju mund të zgjidhni se cila prej tyre përshtatet më shumë me ju. Ju mund të zgjidhni mes mënyrave të vendosura në kategori si:e-ëallet, payment stystem, self-service terminals, internet banking, bank transfer, cryptocurrency. Mënyrat që ofrohen për ju janë të ndryshme ato janë në varësi të vendit ku ju jetoni. Pra në bazë të shtetit ju mund të keni më shumë mënyra depozitimi se kaq apo dhe më pak. E gjitha varet prej shtetit ku ju jetoni.

Përzgjedhja e mënyrës është hapi përfundimtar i cili më pas na con në fillimin e basteve dhe të lojërave të ndryshme që ofrohen për ne në 22Bet nga ofertues të ndryshëm. Për depozitën e parë që ju kryeni gjithashtu përfitoni dhe një bonus mirë se ardhjeje i cili është 100% e depozitës tuaj të parë ose një ekuivalencë shume deri në 38000 ALL. Sa më shumë fitime dhe argëtim për të gjithë ju. Njihuni me marrjen e mjeteve nga llogaria në artikullin “22BET Tërheqje”.


Lajmet përkatëse