Menu

22BET – Jackpot

22BET - Jackpot

22BET – Jackpot

Krijo disa mundësi shtesë për veten dhe behu pjesë e 22Bet, kompania më e madhe e basteve në botë. Disa mundësi shtesë jane për të gjithë ju bonuset dhe jackpotet që ofron për ju kompania, disa shanse që duhen shfrytëzuar me patjetër që të krijoni fitime të këndshme dhe të mira për portofolin tuaj. Seksioni i jackpot është një mundësi për të gjithë lojtarët e 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/) që përmban shanse më të larta dhe disa risi që ofrohen për të kënaqur dhe dhuruar disa fitime më shumë për të gjithë lojatrët. Një seksion ku do të ofrojë njëherësh dhe emocione më shumë sepse ka në lojë më shumë fitime për të gjithë ju që zgjidhni të bëheni pjesë.

Cfarë përfshin seksioni Jackpot?

Ky seksion ndryshe ofron dhe Skedinat e quajtura “TOTO”, një mundëis e njohur prej bastvënësve si ata me eksperiencë në fushën e basteve ashtu dhe për ata të cilët  kanë një kohë relativisht të shkurtë në lundrimin e 22Bet basteve sportive. Toto përmban një mori ndeshjesh që zhvillohen në evente të ndryshme dhe ju mund të bashkoheni me parashikimin tuaj paraprak për grupin e ndeshjeve. Pra në vetvete është një skedinë basti por që e dallon prej mundësive të tjera mundësia e madhe e fitimit që ofron ajo. Mundësi fitimi ajo ofron nëpërmjet Jackpotit që është në lojë për biletën që ju luani shuma e saj është variable dhe ajo ritet në baze të shumës që ju luani, lojtarëve që bëhen pjesë dhe numërit të skedinave që ju luani. Bastet vihen për një kohë të përcaktuar dhe ju mund të bëheni pjesë e saj vetëm brenda kësaj kohe për tu bërë pjesë e fitimieve. Ngjarjet sportive janë nga më të shumtat dhe të përzgjedhura mes eventeve futbollistike më të njohura në botë.

Si të bëheni pjesë?

Për tu bërë pjesë e TOTO ju mjafton që shkoni te seksioni përkatës Jackpot, kushti kryesor është që të keni një llogari aktive pranë 22Bet. Pasi ju shkoni te seksioni përzgjidhni ngjarjet dhe bëni parashikimin tuaj përkatës për secilën prej tyre.

22BET - Jackpot 1

Kujdes, ju duhet të respektoni kohën e vendosur në dispozicion sepse jashtë saj nuk mund të bëheni dot pjesë e saj. Vendosja e bastit është e zakonshme si një biletë normle basti, klikoni mbi koeficientin përkatës dhe vendosni shumën për tu bërë pjesë e lojës. Më shumë fitime janë në dispozicion për ju shuma e shorteut është mbreslënëse. Për më shumë informacion ose për rregulla më specifike ju mund të merrni informacion në seksioni Jackpot ose ju mund të drejtoni pyetje në shërbimi i klientit. Bëhuni pjesë për të qënë ju fituesit e shumës së Jackpot.

Lajmet përkatëse