Menu

22BET – Tërheqje

22BET - Tërheqje

22BET – Tërheqje

Procesi i tërheqjes është një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur 22Bet si kompaninë e tyre të basteve online. Një proces i cili është lehtësuar ndjeshëm nga ato cka jnë ofruar deri tani për ju. Ju do të gjeni lirinë e aksesimit dhe njëherësh do të keni mundësi që të lundroni të sigurt dhe me efikasitet në të. Procesi tashmë kalon në disa hapa sigurie shtesë kjo për të garantuar për ju një mundësi lundrimi me më shumë siguri. Tërheqja është një proces i cili është përfundimtar, pasi ju keni bërë depozitën jeni bashkuar me lojërat tashë vjen momenti që të tërhiqni fitimet tuaja dhe për këtë 22Bet është kompania më e favorshme sepse ju nuk keni një shumë limit e cila është e madhe por mund të bëheni pjesë e tërheqjeve dhe të shumave minimale. Slogani i saj është cdo fitore është tuaja, për këtë arsye mund të tërhiqni shuma nga më të voglat që keni bërë donjëherë.

Mënyrat e tërheqjes

Kur bëhet fjalë për mënyrat ka një seri prej tyresh të cilat janë të pafundme dhe që ndihmojnë cdo lojtar. Gjithsecili prej jush do të gjejë një mënyrë që i përshtatet ka një historik pozitiv apo dhe ka një informacion më të detajuar për të. Mënyrat shfaqen për ju në bazë të vendit ku ju keni zgjedhur që të hapni llogarinë. Pra në bazë të shtetit për ju do të shfaqen dhe mënyrat e tërheqjes, ka shtete që kanë 40 mënyra si përshëmbull shqipëria por ka të cilat kanë shumë më shumë se aq po dhe një numër pak më të kufizuar. Gjithsesi një gjë është e sigurt se cilido të jetë shteti tuaj ju do e gjen atë mënyrë e cila është më pranë jush për të kryher tërheqjen.

22BET - Tërheqje 1

Të gjitha mënyrat ju do i gjeni të kategorizuara sipas mënyrës që ato karakterizohen pra do të gjeni portofolat elektronikë me të gjithë mundësitë që ofrojnë portofolat, do të gjeni ktiptovalutën me të gjitha mundësitë e saj, do të gjeni transfertat bankare me të gjitha mënyrat e saj dhe kështu me radhë. Ju mund të mërrni një informacion më të detajuar në seksionin përkatës të tërheqjes ku do të njiheni me të gjitha mënyrat.

Po ashtu cdo tërheqje ka dhe karakteristikat e saj ju mund të njiheni me to në secilën prej mundësive që ofrohen për ju. Do të njiehni me informacionin e nevojshëm për të bërë tërheqjen tuaj si koha që duhet, shuma minimale që mund të tërhiqni si dhe taksa e tërheqjes që në të gjitha rastet mbulohet prej kompanisë. Ju mund të merrni informacion dhe duke u drejtuar te qëndra ndaj shërbimit të klientit për një informacion më të plotë.

Si të depozitoni para në llogari? Lexoni artikullin “22BET – Depozitimi” këtu: https://bastetbet1.com/22bet-depozitimi/.


22Bet Portugal

Lajmet përkatëse