Menu

22BET – DEPOZITA E PARË

22BET - DEPOZITA E PARË

22BET – DEPOZITA E PARË

Gjithmonë kur bëheni pjesë e një kompanie bastesh sportive online ju jeni të përqëndruar në mundësitë e bonuseve që ofron ajo dhe në llojshmërinë e tyre. Ju keni një larmishmëri bonusesh në këtë kompani dhe 22Bet ka zgjedhur që të bëjë një kategorizim të asaj cka ajo ofron. Bonuset janë të shumtë dhe të gjithë lojtarët do të gjejnë atë që përkon dhe me seksionin e tyre të preferuar. Bonusi i cili kategorizohet në bonusin më të përfituar nga të gjithë lojtarët është dhe bonusi i depozitës së parë në kazino. Një bonus tepër i thjeshtë që të uron mirë se ardhjen dhe që të krijon më shumë mundësi fitimi dhe argëtimi.

Si mund ta përfitoj bonusin e Depozitës së Parë?

Bonusi është aktiv për të gjithë ata që kanë një lloagri aktive në 22Bet. Mjafton që ju të jeni llogarinë aktive pra të keni kryer të gjitha verifikimet përkatëse për të kthyer të tilë dhe ju do të keni mundësinë që të përfitoni prej tij. Bonusi ofrohet për të gjithë lojtarët që janë pjesë e kompanisë 22Bet dhe që kryejnë depozitën e parë në kazino. Për depozitën e parë që ju kryheni për seksionin kazino ju do të përfitoni bonusin e mirë se ardhjes i cili është i konsiderueshëm dhe do të shërbejë si një shtysë që ju të vazhdoni lojërat dhe një mundësi më e lartë fitimi. Të gjithë lojtarët që dëshirojnë prej tij kur bëjnë depozitën e aprë duhet të lejojnë që dhe të përfitojnë prej bonusit të vendosur në dispozicion për ta. Bonusi është 100% e depozitës së parë ose shumë deri në 38000 ALL. Shuma është tepër komode për këdo që do të përfitojë prej saj sepse është një shumë e konsideueshmë në këtë seksion loje dhe jo vetëm

Për të patur një lojë të sigurt dhe për të përfituar prej të gjithë benefiteve që ofron ky bonus ju duhet të njihni me përpikmëri të gjithë kushtet dhe regullat dhe duhet të zbatoni ato në një mënyrë të drejtë. Cdo bonus ka regulla të caktuar të cilat janë determinante në përfitimin e tij, në qoftë se ju nuk i respektoni dhe nuk i ndiqni ato shuma që ju mund të fitoni prej bonusit nuk mund të kreditohet në llogarinë tuaj dhe ju nuk do të përfitoni asnjë nga të gjithë shumat e përfituara prej bonusit. Ju do të njiheni me të gjithë rregullat dhe kushtet në seksioni i bonusit përkatës në opsionin regulla ose mund të drejtoni pyetje për më shumë informacion në asistenca teknike e ofruar. Ndiqni regullat me përpikmëri për të përfituar prej bonusit të ofruar për ju, mos humbisni shansin.

Lexoni një temë tjetër interesante rreth 22BET – Rotullime falas cdo diene këtu: https://bastetbet1.com/22bet-perfito-rotullime-falas-cdo-dite/.

Lajmet përkatëse